Dakwerken

Uw dak laten renoveren? Of dakisolatie laten aanbrengen? Wij zijn gespecialiseerd in dakbedekking!

Snel iemand nodig voor een lekkage aan uw dak?

Daklekkage? Wij repareren uw dak vakkundig en snel in regio Breda, Tilburg, Rotterdam, Waalwijk, Roosendaal en Dordrecht.

Regulier onderhoud aan uw dak

Door regelmatig onderhoud en inspectie voorkomt u de meeste problemen!

Ook voor regulier onderhoud van uw dak en een algemene inspectie van de staat van het dak kunt u bij ons terecht. Wij geven u een advies op basis van een inventarisatie en voeren de werkzaamheden eventueel aansluitend voor u uit. Regelmatig onderhoud van uw dak is belangrijk voor het voorkomen van de meeste voorkomende daklekkages. Zo worden kapotte dakpannen vroegtijdig gesignaleerd, voordat een regenbui kan toeslaan en lekkage veroorzaakt. Ook leggen we uw dakpannen tijdens het onderhoud weer recht, zodat ze niet verschuiven tijdens een herfststorm.
Een goede afvoer van het water is onontbeerlijk voor uw dak en dakgoten. Voordat de herfst toeslaat, zorgen we ervoor dat uw verstopte dakgoten vrij zijn van bladeren en ander vuil.

Indien gewenst, testen we het dak op een juiste afvoer van water en voeren we aanpassingen uit om het water beter af te voeren.

Informeer bij KM Dakbedekking Breda naar de mogelijkheden van een onderhoudscontract voor regulier onderhoud aan uw dak.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

We komen graag vrijblijvend even bij u langs om de werkzaamheden te inventariseren.