Kunststof EPDM dakbedekking

EPDM dakafdichting laten aanbrengen?

Kiest u voor een EPDM dakbedekking op uw dak?

KM Dakbedekking garandeert heeft ruim 40 jaar ervaring , o.a. met EPDM aanbrengen

EPDM dakbedekking aan laten brengenEPDM is een kunststof soort dakbedekking, net als PVC dakbedekking. De letters staan voor Ethyleen – Propyleen – Dieen Monomeer, een synthetisch soort rubber. EPDM dakbedekking is uitermate geschikt voor platte en licht hellende daken.

Platte daken zijn zeer kwetsbaar en hebben een goede bescherming nodig tegen de weersinvloeden van buitenaf, voornamelijk regen en sneeuw. Een EPDM dakbedekking is waterdicht, vergt bijna geen onderhoud en heeft een extreem lange levensduur: gemiddeld tot wel 45 jaar! Daarnaast is een EPDM dakafdichting ook nog eens bestand tegen UV en ozon, vele chemische middelen en wortelvast.

Kunststof EPDM dakbedekking laten aanbrengen?

EPDM is zeer elastisch, scheurt niet onder extreme weersomstandigheden en is geschikt voor bijna alle soorten ondergrond op uw dak. Daarmee is EPDM wel een van de duurdere opties in aanschaf, maar betaalt het zich dubbel en dwars doordat het een langere levensduur heeft (2x zo lang als PVC dakbedekking en Bitumen dakbedekking!) en nagenoeg onderhoudsvrij is (u bespaart dus op terugkerende kosten!). Als budget geen probleem is, is EPDM vaak een goede keuze.

Of EPDM kunststof de juiste dakbedekking is voor uw huis, adviseren we u graag! KM Dakbedekking neemt graag kosteloos een kijkje op uw dak om te bepalen of EPDM voor uw dak een geschikte optie is.
En als u voor KM Dakbedekking kiest, garanderen wij u dat uw EPDM dakbedekking minimaal 10 jaar intact blijft! Mocht er onverhoopts toch iets met uw EPDM dak afwerking aan de hand zijn, dan komen we kosteloos even bij u langs om het euvel te verhelpen! *

* n.b.: 10 jaar garantie op fouten in de wijze van aanbrengen; garantie niet geldig voor schade door storm, bliksem of andere onvoorziene machten van buitenaf.

Vrijblijvende offerte voor EPDM dakbedekking

Wilt u weten wat een kunststof dakbedekking met EPDM kost?