Kunststof PVC dakbedekking

PVC dakafdichting laten aanbrengen?

Wilt u PVC dakbedekking laten aanbrengen op uw dak?

KM Dakbedekking heeft ruim 40 jaar ervaring , o.a. met PVC aanbrengen

PVC Dakbedekking aan laten brengenPVC is een kunststof soort dakbedekking, net als EPDM dakbedekking. PVC dakbedekking is uitermate geschikt voor platte en licht hellende daken.

Platte daken zijn zeer kwetsbaar en hebben een goede bescherming nodig tegen de weersinvloeden van buitenaf, voornamelijk regen en sneeuw. Een PVC dakbedekking is waterdicht, vergt weinig onderhoud, kan na het verstrijken van de levensduur gerecycled/opnieuw gebruikt worden en is ook nog eens milieuvriendelijk. De levensduur van PVC is mede afhankelijk van de gekozen dikte, maar is gemiddeld 25 jaar.

Kunststof PVC dakbedekking op uw dak?

De keuze voor PVC dakbedekking hangt mede samen met de ondergrond waarop de dakbedekking dient te worden aangebracht. PVC kan niet op een oude bitumen-ondergrond worden aangebracht, hiervoor moet dan eerst een scheidingslaag worden aangebracht. KM Dakbedekking kan voor u desgewenst de oude dakbedekking verwijderen en de nieuwe PVC laag plaatsen.
Als u PVC kunststof overweegt voor uw platte dak, dan loont het de moeite om ook eens EPDM dakbedekking te overwegen: EPDM is weliswaar duurder, maar heeft een dubbele levensduur, is onderhoudsvrij en kan op bijna elke ondergrond worden aangebracht.

Of PVC kunststof de juiste dakbedekking is voor uw huis, adviseren we u graag! KM Dakbedekking neemt graag een kijkje op uw dak om u een passend advies een vrijblijvende prijsopgave te verstrekken.
En als u voor KM Dakbedekking kiest, garanderen wij u dat uw PVC dakbedekking 10 jaar intact blijft! Mocht er iets met uw PVC dak afwerking aan de hand zijn, dan komen we kosteloos even bij u langs om het euvel te verhelpen! *

* n.b.: 10 jaar garantie op fouten in de wijze van aanbrengen; garantie niet geldig voor schade door storm, bliksem of andere onvoorziene machten van buitenaf.

Vrijblijvende offerte voor PVC dakbedekking

Wilt u weten wat een kunststof dakbedekking met PVC kost?