Dakpannen laten leggen

Een nieuw pannendak of uw oude dakpannen vervangen.

Dakpannen zijn een betrouwbare oplossing voor uw dak!

KM Dakbedekking heeft ruim 40 jaar ervaring met pannendaken.

Dakpannen zijn een betrouwbare oplossing voor uw dak en hebben zich door de eeuwen heen bewezen als een waardig afweermechanisme tegen de meeste weersinvloeden. De eerste terracotta dakpan werd door de Grieken al in 700 voor Christus gebruikt!

Ze komen in verschillende soorten en vormen. Zo zijn er holle en platte dakpannen. Maar ook kunt u kiezen uit keramische (klei) en betonnen dakpannen. De keuze voor de vorm hangt samen met de helling van het dak, en de materiaalsoort hangt af van het budget, de levensduur en de complexiteit van de vorm van uw dak.

Welke soort u ook kiest, KM Dakbedekking legt uw dakpannen graag voor u op uw dak! Daarnaast nemen wij u al het voorbereidende werk ook uit handen, zoals het aanbrengen van panlatten, renovatieplaten en folie.
En als u voor KM Dakbedekking kiest, garanderen wij u dat het pannendak 10 jaar intact blijft! Mocht er iets met een dakpan aan de hand zijn, dan komen we kosteloos even bij u langs! *

* n.b.: 10 jaar garantie op normale omstandigheden; garantie niet geldig voor schade door storm, bliksem of andere onvoorziene machten van buitenaf.

Vrijblijvende offerte voor dakpannen laten leggen

Wilt u weten wat een nieuw of vernieuwd pannendak kost?